APM Industrial Construction

APM sh.p.k u themelua në Janar të 2012. Si pjesë përberese e ALB-STAR GRUP, APM sh.p.k ka trashëguar një eksperiencë të pasur në fushën e ndërtimeve industriale.
Services

We dared to dream big! We brought forth bold ideas! We were focused and determined!

We did our home work and we took first steps towards new horizons and unchartered territories of excellent service, high quality products and outstanding standards. Steady progress, great achievements and successful projects have made us grow and mature in our industry.

This is only the beginning of making dreams reality, fulfilling our goal to be pioneers in the market with products of the highest quality and unmatched service standards.

We are unique, and we rely on extensive experience and best practices, therefore we choose and train our staff members very carefully, so we can deliver products and services of the highest quality.

Our dedicated and well trained team members are fully equipped to accommodate the requests of our clients with special attention to the smallest detail, from the inception of the idea to the final delivery of the finished product.

Daily work can become monotonous, boring and stressful in a tense and unfriendly environment. Therefore, we have found a solution. We believe in the power of cooperation and work dynamics.

We work together, celebrate together, communicate together, fight our battles together, stand together and create a work environment that is unique, diverse and in unity. This philosophy motivates our work, makes us efficient and produces great results.

Na kontaktoni cdo moment

Mund te na kontaktoni cdo moment ne numrat tona te vendosura ne web ose me ane te emailit.

welding1Pergjegjesi

Eksperienca na mësoi se si ta përzgjedhim dhe trajnojmë stafin tonë që produktet dhe shërbimet tona të vijnë te konsumatori me cilësinë dhe standartin e lartë.

Steel_constructionVision

Ne kemi gjetur zgjidhjen, fuqia e bashkëpunimit dhe dinamika e punës është ajo që e motivon stafin tonë çdo ditë dhe patjetër që rendimenti është përfitimi.

hp-weldingStandart

Ky është vetëm fillimi i asaj ëndrre të madhe për të qenë të parët në cilësinë e produkteve dhe shërbimeve duke i ofruar tregut standartet dhe cilësinë më të mirë.

ICIS-Asian-spot-LNG-price-falls-bellow-UKsPerkushtim

Puna mund të bëhet monotone, të sjellë mërzitje dhe stres nëse ambienti në të është i tensionuar. Ne kemi gjetur fuqinë e bashkëpunimit dhe dinamikën e punës.