APM Industrial Construction

APM sh.p.k u themelua në Janar të 2012. Si pjesë përberese e ALB-STAR GRUP, APM sh.p.k ka trashëguar një eksperiencë të pasur në fushën e ndërtimeve industriale.
Sherbime

Ëndërruam, krijuam ide, studiuam dhe filluam të hidhnim hapat e parë për realizimin e qëllimeve tona.

Me vullnetin e mirë dhe me hapa të sigurt, sot jemi rritur e shikojmë suksesin e arritjeve tona.

Ky është vetëm fillimi i asaj ëndërre të madhe për të qenë të parët në cilësinë e produkteve dhe shërbimeve duke i ofruar tregut standartet dhe cilësinë më të mirë.

Eksperienca na mësoi se si ta përzgjedhim dhe trajnojmë stafin tonë në mënyrë që produktet dhe shërbimet tona të vijnë te konsumatori me cilësinë dhe standartin e lartë.

Me një staf të kualifikuar, të gatshëm ti përgjigjen kërkesave të klientëve duke i kushtuar vëmendje çdo detaji, nga ideja fillestare deri tek produkti final.

Puna e përditshme mund të bëhet monotone, të sjellë mërzitje dhe stres nëse ambientinë të është i tensionuar, por ne kemi gjetur zgjidhjen.

Fuqia e bashkëpunimit dhe dinamika e punës është ajo që e motivon stafin tonë çdo ditë dhe patjetër që rendimenti është përfitimi.

Na kontaktoni cdo moment

Mund te na kontaktoni cdo moment ne numrat tona te vendosura ne web ose me ane te emailit.

welding1Pergjegjesi

Eksperienca na mësoi se si ta përzgjedhim dhe trajnojmë stafin tonë që produktet dhe shërbimet tona të vijnë te konsumatori me cilësinë dhe standartin e lartë.

Steel_constructionVision

Ne kemi gjetur zgjidhjen, fuqia e bashkëpunimit dhe dinamika e punës është ajo që e motivon stafin tonë çdo ditë dhe patjetër që rendimenti është përfitimi.

hp-weldingStandart

Ky është vetëm fillimi i asaj ëndrre të madhe për të qenë të parët në cilësinë e produkteve dhe shërbimeve duke i ofruar tregut standartet dhe cilësinë më të mirë.

ICIS-Asian-spot-LNG-price-falls-bellow-UKsPerkushtim

Puna mund të bëhet monotone, të sjellë mërzitje dhe stres nëse ambienti në të është i tensionuar. Ne kemi gjetur fuqinë e bashkëpunimit dhe dinamikën e punës.