APM ka lindur si një kompani në shërbim të industrisë së naftës dhe gazit.

Projektet tona janë sot funksionale në pothuajse të gjitha vendburimet e Shqipërisë, si në Patos-Marinëz, Kuçovë, Shpirag, Ballsh, Mollaj, Hekal, Delvinë. Në të dyja terminalet detare në Petrolifera Vlorë dhe Porto Romano si dhe në rafinerinë e përpunimit të naftës në Ballsh.